Poker som extra inkomst

Det var imorse när jag stog i mitt billiga badrum och tänkte på det här rakeback erbjudandet som jag fick av ett bra online poker bolag. Är det verkligen lönsamt? Jag tittade mig runt i mitt badrum och tänkte på vad jag skulle kunna behöva åtgärda, jag skulle behöva ett nytt badkar, nya golvplattor och kanske en ny badrumsdörr. Sen så tog jag upp mitt ursprungliga tanketåg, är det lönsamt?

Idag så har jag vunnit $50, efter att ha haft tokotur med 3 händer vid tre andra bord så hade min första plats bara gett mig en nettovinst på 6$, med rakeback på 100% så hade jag tjänat 10$ 4 dollar kan ju kvitta tänker jag när jag går över min badrumsmatta ut i hallen, där jag snubblar till lite grann på min hallmatta. Jag mummlar något om att jag borde köpa runda mattor istället.

4$ ja, det hade ju iofs gjort en stor skillnad i vinsten just idag, men hur är det över lag? för att tjäna 100$ så skulle jag behöva spela lika många bord, men det enda som skiljer det åt är 2 vunna bord, och vad är det när man spelar 100 bord? Samtidigt så inser jag att det finns pengar att tjäna, om man har tid och pengar till att starta med…hehe, och förmodligen ingen familj heller. Men hur skulle livet vara om man stog där utan flickvän och utan jobb, så att man faktiskt har tiden att investera i det?

Skullejag tjäna flera hundra dollar om dagen, skattefritt dessutom, eller skulle jag göra något dumt och blåsa bort allt på blackjack? Om jag vann 150$ om dagen, som jag faktiskt gjorde när jag hade semester så blir ju det 1050kr skattefritt om dagen 31.500 skattefritt i månaden. Med med en risk…kan jag ta en förlust? Skulle jag försöka kompensera det? Skulle jag förlora allt?

Poker kan vara och är skrämmande, men hur mycket pengar skulle man kunna tjäna om jag blev bra? Jag menar riktigt bra, skulle jag kunna bli en miljonär? Skulle jag kunna sitta i TV och spela ut pokerproffsen? Kan jag bli så bra? Tankarna far iväg medans jag drömmer om att köpa allt ifrån vattensäng till att köpa platonmatta till kolonilotten. Sen så snubblar jag över kokosmattan i köket och inser att jag borde komma tillbaka till riktiga livet och ta tag i disken.