Poker och politik

Få se om jag kan skaka av mig tröttheten och formulera några meningar här. Jag satt med flash igår och har fått klart en kropp i alla fall, det börjar se bra ut, fast man undrar ju varför Hasbro inte använde bättre leksaker när dom investerade 300 miljoner dollar under en lågkonjunktur värre än vad de har idag där borta på andra sidan atlanten. Det har till och med gått så pass långt så att transformers fans har gjort sina egna leksaker som är så oerhört mycket bättre, och de säljer bättre också. Nog om leksaker. Jag ska jobba på ben och armar idag och sen så drar jag ihop animeringarna imorgon, det låter bra det. Sen så om det blev av nu får vi se.

Fick en ny kille som ska jobba här…Thomas? Tror det var det han hette, men mitt minne för namn har ju aldrig varit bra. Thomas, för vi kallar honom för det tills vidare, ska sitta brevid mig så det ska väl bli kul med ett fullt bord igen. Sättet jag hälsade på honom var väl inte det bästa däremot, har varit nervös inför anställningen av och till den senaste tiden och jag blev presenterad som ”Han ska sparkas snart, så du behöver inte lära dig hans namn.” Av killen som är personalansvarig. Suck, nu kommer jag inte kunna sova ordentligt igen. Nåja, får väl bita ihop och hoppas på att han bara skämtade…vi får väl se om 42 dagar om jag får vara kvar.

Jag fyllde dessutom på mitt pokerkonto igår och började spela lite, och spelade både lite blackjack och lite poker. Jag kvalade mig vidare till tre stycken turneringar varav en har jag chans att vinna lite drygt 150.000, skulle inte sitta helt fel. Har många hål att fylla…både bildligt och bokstavligt talat. Sen så påminnde han mig lite försiktigt om att jag missade ”Familjefesten” i Stockholm i söndags. Vilket sög om jag ska vara ärlig, men jag hade inte kunnat ta mig hem i tid så jag hade väl inget val direkt. Antar att jag får kolla med gbg när deras möten är och börja gå där istället.

Så, för att summera: trött, hoppfull, nervös och magvärken satte igång för en kvart sen. Bara att bita ihop, så det är lika bra att kavla upp armarna och ta tag i allt jobb jag har att göra.