Leksaker som spelar poker

Den här helgen var nog första helgen på länge som jag faktiskt har fått vila upp mig, jag fick ägna mig åt mina egna saker. Det blev att jag grävde upp några gamla projekt jag har haft liggande. I fredags så ägnade jag mig åt ett gammalt projekt jag har haft liggande: att animera bottes gamla leder så att han kan spela poker:

Det tog ett litet tag i och med att jag hade modulerat honom dumt för länge sen, men det gick till slut. Efter att ha fått botte att deala kort och ta hem en jackpot i sin poker match så satte jag mig ner och tog upp mitt flash inlärande.

Jag vill ha en cartoon look på Optimus Prime så som han såg ut på 80talet i min flash animering så jag har studerat gamla leksaker på nätet och de screenshots jag har hittat för att få en uppfattning hur herr blå ser ut egentligen. (Vem vet kanske kan få honom att spela poker också) Jag har kommit så pass långt nu iaf att jag kan spara saker, och kodbiten var ju simpel, nu så har man ju bara animationen kvar, och jag erkänner att det skär lite i hjärtat att göra saker som ser ut att vara gjorda i flash, men nå ja, jag antar att det är något jag får lära mig att leva med.

Även om jag aldrig har gillat flash utseendet. Efter att ha gjort nästan hela min robot där som jag blev halvnöjd med så insåg jag att jag kanske trotts allt skulle ha animerat honom lite ifrån sidan, så jag får väl ta och sätta mig ner och göra om det någon gång, men jag antar att det är en del i inlärningsprocessen.

Annars så har jag börjat jobba på min hemsidor igen dels den om poker och dels den om leksaker, och jag har fått klartecken om att använda Ryans bilder…vilket är en bra sak, för att fixa 2.500 bilder själv hade varit en pina. Jag har börjat fundera på att ta upp mitt pokerspelande igen efter nästa helg när jag kommer ha lite mer stålar att tillgå, ska bli riktigt kul, har saknat det lite grann. Och det gick ju trots allt bra för mig…
Nu så är det i alla fall precis som titeln sa en ny dag fylld av nya möjligheter, så det är lika bra att kavla upp armarna och ta tag i allt jobb jag har att göra.