Jag misstänkte väl det

Det var ingen bra idé att spela igår, rent fysiskt så mådde jag uselt, och för att göra saken värre så satt min flickvän och tittade på ett grymt enerverande program, double shot of love 2 bimbo våp (tvillingar) som springer runt och hånglar med blåsta spån av båda kön för att till slut välja samma kille som verkar ha ungefär samma IQ som en byfåne och som pratar som michelangelo ifrån den gamla turtles serien, vilket naturligtvis leder till att den ena tvillingsystern blir förkrossad och kommer känna avsky för sin syster resten av sitt liv. INTE det man vill titta på när man spelar 2 turneringar.

Mycket riktigt så gick det också åt hälsefyr ena bordet var så löjligt, jag var distraherad av tv showen och av misstag råkade jag syna med A6 offsuit. 2 Ess dyker upp på floppen och jag vet ju med mig att oddsen för att killen jag synade har ett Ess med en fruktansvärt mycket bättre kicker än mig, men iom att jag hade synat så var jag ju commitad. hur som så var jag körd så jag gick all in och bad en stilla bön om att han hade KK, QQ eller JJ, och att mina trips skulle räcka, men det gjorde de naturligtvis inte, AJ och jag sitter med en fjuttpott som blev utslagen av A9 mot mina QQ, ja, ja så kan det gå.

Andra bordet var mer intressant, svängde en hel del innan blindsen gick upp till 200/400, och då började jag försöka stjäla pottar för att folk var så extremt tighta och det gick helt ok fram tills att jag fick 99, jag körde min sedvanliga 2x BB precis som när jag stal och blir raisad till 1.200 I normala fall hade jag foldat när den tightaste av de tighta reraisar men min hjärna var på semester så jag pushade all in, förlorade mot hans pocket JJ och slog sönder skrivbordet :-S

Inte..en bra dag. Och ironiskt nog så skrev jag ju igår att jag viste att det var en dålig idé att spela när jag mådde som jag gjorde. Oh well..några timmar senare så gav jag det ett nytt försök, spelade några sit and goes och en rebuy turnering på $3, jag spelade inte bra i början, utan det var väl mest tur att jag fick bra kort när folk gick all in, men jag brydde mig inte så mycket om det, sådan diabolisk otur som jag har haft med bra händer på sistone så tänkte jag att va faen, jag är trött och sjuk och kan miffon syna med i princip vad som så kan jag.

Och det sjuka va att det funkade, skräphänder som Q10 gav stege etc och inna jag viste ordet av så var jag en ganska dominerande chipleader, så när jag hade runt 40.000 chips (fortfarande innan add on perioden) så bestämde jag mig för att dra fram mitt vanliga spel och tuffade på i vanlig ordning och efter några timmar så hade jag kommit 2:a och vunnit $215 i turneringen. Inte direkt så jag ville vinna dom, och det fick mig väl att känna mig lite bättre till mods, men näe, jag ska inte spela under sådana förutsättningar igen, jag behöver fokucera mig om jag ska spela 2 viktiga bord, det går inte helt på automatik…än.