Ännu en dag

Ja, då har ännu en dag gått, jag spelade lite world of warcraft till att börja med, gick med i mitt gamla guild, så det var många nya ansikten där, vilket ju alltid är kul. Så det var bra, sen så loggade lite för många vänner in och ville prata med mig och jag var bara inte på humör, så jag gick till affären och handlade lite, och det här är bara ett av många exempel på hur disträ jag har blivit sedan jag började jobba en massa obetald övertid. Jag gick ner till affären för att köpa dricka och när jag är på väg därifrån så har jag spenderat 200 kr i affären, men inte köpt någon dricka över huvud taget, så det kan gå 😛

Iaf, så jag fick gå tillbaka, köpa dricka (och lite annat naturligtvis) men då blev jag tagen på sängkanten i affären också, först så tränger 2 killar sig före i kön jag lutade mig bara för att plocka upp en japp, så trängde de sig fick mig lite ur balans, och en minut senare så går två ungar framför mig helt ogenerat och tränger sig in, 30 sekunder senare så vägrar kassörskan att stoppa bandet så att min 6 pack 2 liters cola höll nästan på att mosa mina varor, jag menar jag klöste och drog i colan, stirrade förbannat på henne men hon bara fortsatte med rullbandet, så det fick mig lite ur balans, och så var det pokerturnerings dags efter det.

Jag steamade inte, men det gick åt skogen ändå, hamnade på en 20:e plats, vilket var långt från vad jag hade förväntat mig, jag gjorde inget dumt Jag synade en raise pre-flop med KK, såg ingenting farligt på bordet och pushade all in efter att hans minimala raise i hopp om att han skulle syna och åka på pisk, han synar och har AQ på handen, turnen blir en 9:A jag sitter bra till, men så kommer esset och jag torskar shit happens, men det vore ju bra om det kunde hända när man kan återhämta sig från det 😛

Iaf sen så blev det dags för 3 andra turneringar, gick som vanligt där, slutade med $58 dollars säte i morgondagens turnering x 2 (vilket borde ha cashats in mot stålar men, jag vet inte riktigt vad som hände där, och i 300.000 kvalturneringen så vann jag ännu ett säte, och därmed +$215 på mitt konto iom att jag redan har ett säte. vette faen vad som hände med mina två +$58 säten, men jag avvaktar tills imorgon innan jag börjar skrika för mycket kan ju vara så att systemet får sig en känga när jag reggar mig på turneringen imorgon och sätter in det andra sätet cash, har för mig att det blev så en gång förrut. Men till dags reporteringen då så ser det ut såhär idag:

2009-04-19: $1.659.00 (+58?)

Jag vet att jag tar hästkliv jämfört med Negreanu just nu, men frågan är om jag kommer att kunna hålla jämna steg med honom när han har vunnit tillräckligt mycket för att flytta upp ifrån micro insats borden. Jag tror helt klart att det är mer pengaar i turneringar än i cash bord, och framför allt en mycket mindre risk, jag menar i mina turneringar så riskerar jag inte ens en 14 del av vad jag vinner, i cash bord så riskerar du mer än vad du kan vinna, iom att huset tar sin cut. Jag vet att man måste vara bra på att läsa vid cash bord, riktigt bra, men chans elementet finns alltid vid poker, sitter du med en kåk på AAAKK så finns fortfarande risken att din motståndare sitter med KKKKA, och då sitter man där på pottkanten och har förlorat en enorm del av sin bankroll.

Sen så är det ju kanske svårt att avancera i turnerings mode, men nästa steg blir ju då 1.000.000 kvalen, det kan bli +$600 per kväll, drar man då rebuyen och 16 dollar kvalet så kan man ju fixa $1.000 på en kväll om man tar hem alla 3, och jag vet inte om det är tillräckligt när man har en bankroll på 90.000, jag tror att när Negreanu har 90.000 på sin bankroll så kan han lätt tjäna mer än det på en kväll…det är klart att man kan ju ställa upp i MM och 300k turneringen och hoppas att man cashar där, men ta Negreanu då, han var årets spelare, har tagit hem WSOP main eventen, mm, mm och det största fält han har slagit är 460 pers…då känns kraven orimligt stora att förvänta sig att casha in på turneringar som som minst har 3 gånger det antalet, iaf på en vettig placering. Sen så går det ju inte varje vecka heller, utan det är ju en vecko och månadsbasis på dom. Jag vet inte, allt det här geer mig mer huvudvärk. Apråpå det, gårdagens huvudvärk släppte aldrig, utan har hållit i sig hela dagen. Jobbigt värre, men jag ska försöka sova ut i morgon, gå till gymmet och kanske ta flickan på en picknick, kanske släpper då om det är spänningshuvudvärk det är frågan om. Dags att sova, godnatt allesammans.